Facebook voor elke telefoon

Facebook voor elke telefoon für Symbian 2.7.1

Vanaf elke telefoon je Facebook-updates beheren

Uitmuntend
8

Van alle sociale netwerken is Facebook veruit de populairste. Je maakt met de meeste smartphones gemakkelijk statusupdates en stuurt zelfs de mooiste kiekjes het net op. Het is fijn dat je dit allemaal kan doen vanaf je iPhone, Android-toestel en Symbian-apparaat maar wat doe je als je een oudere telefoon hebt? Dan installeer je Facebook for Every Phone, de gratis versie die (in tegenstelling tot Facebook Mobile) werkt op elk toestel.

Vind je het vervelend dat al je vrienden met flitsende supertelefoons constant op Facebook zitten? Installeer dan snel Facebook for Every Phone en doe gewoon met ze mee. Het netwerk is namelijk nu ook op oudere toestellen te gebruiken, met vrijwel alle opties die je op de website ook hebt. Deze applicatie werkt zelfs een beetje zoals die op smartphones en ziet er prima uit. Zo check je op het startscherm meteen of je berichten hebt en evenementsuitnodigingen. Ook beheer je vanuit het menu gemakkelijk je contacten.

Facebook for Every Phone (ook wel de Facebook Mobile App genoemd) werkt op werkelijk alle telefoons zonder besturingssysteem. Heb je dus een toestel dat lijkt op een Mars- of Snickersreep dan is het vrijwel zeker dat je nu ook mobiel mag Facebooken. Let er wel op dat er datakosten in rekening worden gebracht, wat in de meeste gevallen vereist dat je telefoon WAP (2e generatie internet) ondersteunt.

Wist je dat Facebook Java telefoons ondersteunt? De dienst is nu dus eindelijk te gebruiken op alle mobiele telefoons. Had je Facebook Mobile al geprobeerd en werkt ie niet, dan installeer je nu dus Facebook for Every Phone.

Meeste downloads Browsers voor java

Meer
Facebook voor elke telefoon

Download

Facebook voor elke telefoon für Symbian 2.7.1

Beoordelingen about Facebook voor elke telefoon

  • door Anonymous

    voor elke telefoon?.
    mijn gsm met touchscreen ondersteunt deze inhoud niet! ik denk dat hier serieus gelogen wor...   Meer

  • door Anonymous

    facebook mobile is virusvrij.
    Mijn vraag is www.facebookmobil.de dat ook? Enkel maar ter informatie want ze zijn...   Meer